Fortuna-fan betaalt club 40 euro vanwege niet gekochte frikandellen

Voor veel clubs dreigen financieel moeilijke tijden door het stilleggen van de competitie maar Fortuna Sittard had gisteren een kleine financiële meevaller. Een supporter van de Limburgse club meldde zich met de vraag om compensatie maar bekende daarnaast ook dat hij aardig geld bespaarde nu hij niet meer naar het stadion hoefde, die kans liet de club niet aan zich voorbij gaan.

Twitter-gebruiker @TVlimmeren meldde zich gisterochtend op het social media platform met de vraag om compensatie voor de te missen wedstrijden, maar hij constateerde ook dat de coronacrisis hem een aardige besparing opleverde. "Beste @FortunaSittard, ik ben seizoenskaart houder en ik mis de laatste 4 wedstrijden. Hoe zit het met de financiële compensatie? Begrijp me niet verkeerd: ik bespaar nu ca €40 op benzine, bier en frikandellen. Op welke rekening kan ik dit overmaken? Grtz Big Ugly Head", zo liet hij weten.

Bij Fortuna Sittard zagen hun kans schoon en ze stuurde een tikkie om het bespaarde geld van de niet verkochte frikandellen en bier alsnog te innen. De supporter kon de grap wel waarderen en betaalde de tikkie diezelfde middag nog.