De filmtips voor de maand maart 2020

Ondanks dat het COVID-19-virus steeds meer om zich geen grijpt en James Bond al is uitgesteld, lijkt het erop dat het virus nog geen vat heeft gekregen op de maart-releases. Hieronder vind je onze tips voor deze maand!

A Quiet Place, Part II

Releasedatum: 19 maart 2020
Genre: Horror
Regisseur: John Krasinski
Acteurs: Emily Blunt, Djimon Hounsou, Cillian Murphy

A Quiet Place 2

A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen.

Een vervolg op het origineel is een logsche stap. Zowel creatief als financieel was de film een gigantisch succes. Een perfecte methode om het universum uit te breiden. Hopelijk is de film net zo origineel en verrassend! Beklemmend is het zeker als we op de trailer af kunnen gaan. 


Mulan

Releasedatum: 26 maart 2020
Genre: Actie/Avontuur
Regisseur: Niki Caro
Acteurs: Yifei Liu, Donnie Yen, Jet Li

Mulan

Het epische verhaal van de legendarische krijger van China, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

Nog een remake van een oudere animatieklassieker uit de stallen van Disney. Opvallend is dat Disney met deze film voor een heel andere koers als de animatie heeft gekozen. Het #MeToo-tijdperk is daar van grote invloed op geweest. Zonder het draakje Mushu maar wel met sensationele actie. Dit zou best een verrassend interessante film kunnen zijn.

Bloodshot

Releasedatum: 12 maart 2020
Genre: Actie
Regisseur: Dave Wilson
Acteurs: Vin Diesel, Guy Pearce, Toby Kebbell

Bloodshot

In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld Bloodshot. Met nanotechnologie in zijn aderen is hij sterker dan ooit en geneest hij meteen van verwondingen. De RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen.

Dit ziet er uit als een snack die je het liefst zo snel mogelijk weer vergeet. Zin om even je hoofd leeg te maken? Zeker even naar deze film gaan!

My Spy

Releasedatum: 12 maart 2020
Genre: Actie/Komedie
Regisseur: Peter Segal en Gavin O'Connor
Acteurs: Dave Bautista, Ken Jeong, Ben Affleck

My Spy

JJ (Dave Bautista) is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren.

In al het geweld hierboven lijkt weinig ruimte voor humor te zijn. Dat maakt Dave Bautista deze maand goed met deze actiekomedie.