Nieuwe Battle Pass en Legend Revenant in Apex Legends

Er zijn twee nieuwe trailers voor Apex Legends Season 4 - Assimilation verschenen. De eerste trailer biedt een kennismaking met de nieuwe Legend Revenant, terwijl de tweede video de inhoud van de nieuwe Battle Pass onthuld.

De moordenaar Revenant heeft eeuwenlang met de dood te maken gehad en nu Hammond Robotics is teruggekeerd in de Outlands heeft hij een nieuw doelwit. Zijn synthetische zicht is gericht op het bedrijf dat hem heeft gecreëerd én op iedere Legend die hij tegenkomt. Revenant beschikt over 'Silence devices' die de vaardigheden van andere Legends onschadelijk kunnen maken.

De nieuwe Battle Pass geeft de speler direct toegang tot exclusieve Legendary items, zoals de Zero Point R-99 skin en drie nieuwe Epic Legends skins. Door dagelijkse en wekelijkse uitdagingen te voltooien krijg je unieke beloningen, zoals Apex Packs, XP Boosts, Crafting Metals, Gun Charms & Apex Coins. Dan zijn er nog custom Music Packs, laadschermen, Skydive Emotes, Quips en meer. Als je voor de bundel met Season 4 Battle Pass kiest speel je direct de eerste 25 levels vrij.

Apex Legends is een free-to-play battle royale game, verrkijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.