Hoogzwangere vrouw beroofd: politie zoekt getuigen

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dader van een straatroof die zaterdagmiddag plaatsvond bij winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem. 

Een hoogzwangere vrouw liep zaterdagmiddag tussen 15.45 en 16.00 uur vanaf de Hema via de overkapping aan Andalusië, toen zij een harde duw in haar rug kreeg en hierdoor ten val raakte. Voordat zij zich realiseerde wat er gebeurde, werd ze van haar schoudertas beroofd. De vrouw is na de beroving opgestaan en naar haar auto gegaan, waar ze bij moest komen van de schrik.

De recherche doet onderzoek naar deze beroving en is nog op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben van deze straatroof en naar mensen die getuige zijn geweest van deze beroving en die zich nog niet bij de politie hebben gemeld.

De dader is een man van onbekende leeftijd, tussen de 1.75 en 1.80 lang, hij droeg donkere kleding, mogelijk een glimmend model bomberjack, een zwarte hoodie, broek en schoenen. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.