Bizarre bal snookeraar Maguire op Masters

Snookerspeler Stephen Maguire heeft vandaag tijdens de Masters in Londen misschien wel de meest bizarre pot ooit gemaakt. Zowel hijzelf als zijn tegenstander Neil Robertson waren 'flabbergasted'.

Maguire potte de rode bal niet in een rechte lijn richting de pocket, maar de bal ging de lucht in. Daarbij leek het er zelfs even op dat de bal van tafel zou verdwijnen, maar op miraculeuze wijze draaide de bal terug de tafel in en verdween zelfs in de pocket.

Een onwaarschijnlijke bal, zo leek het. Helaas voor Maguire verdween de witte bal ook in een pocket, waardoor hij een foul maakte en de beurt naar Robertson ging. De snookerspeler was zelf uiterst verbaasd, maar stak nog wel even zijn hand in de lucht naar het publiek om te bedanken voor het applaus.

BBC-commentator en snookerlegende Steve Davis vraagt zich meteen af of dit de meest opzienbarende stoot ooit is. "My goodness" voegt hij er aan toe. Maguire krabt zichzelf achter de oren en lijkt vol ongeloof, net als zijn opponent Robertson. Maguire won uiteindelijk met 6-5 van Robertson.