FOK! Wat een weer: een beetje kleur in de tent

Hoi!  

Over het weer van gisteren hoef ik denk ik niet veel te vertellen. Het was somber en soms ook nat. Het was wel erg zacht, maar records zijn er niet gebroken. De wind maakte het allemaal nog wat onaangenamer.

Vannacht regende het ook nog af en toe. De minima liggen rond de 6 graden.

Vandaag moet er dan wat kleur in de tent komen. De regen trekt gedurende de ochtend weg en als eerste in het westen breekt de zon er door. Daar kunnen ze dan een heel aardige middag tegemoet zien. In het oosten en zuiden duurt het allemaal wat langer en de opklaringen zullen daar ook minder voorstellen dan in het westen. Doordat de (stevige)wind draait naar het noordwesten wordt er wat frissere lucht aangevoerd. De maxima komen rond de 8 graden te liggen. 

Zaterdag is ook een vriendelijke dag. Er kan dan in de nacht misschien een graadje vorst optreden. Tot zover de winter. Vanaf zondag is het weer zacht en bewolkt. 

Fijne avond!  

Meer weer op FOK!

Mist met rijp (Foto: Charged)
Op 1 januari hadden we een vrij koude nacht in de buurt van Cuijk. Fraaie foto. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.