Overpass laat zijn gelicentieerde all-terrain voertuigen zien

Een nieuwe video onthult alle gelicenseerde voertuigen in Overpass, de nieuwe off-road simulatie die wordt ontwikkeld door Zordix Racing en uitgegeven door Bigben.

Kruip achter het stuur van de all-terrain-voertuigen om de extreme off-road-tracks te overwinnen. De game bevat 24 gelicenseerde buggy’s en quads: 9 ATV’s (quads) en 15 UTV’s (buggy’s) van grote fabrikanten als Polaris, Yamaha, Arctic Cat en Suzuki. Gebruik deze veelzijdige voertuigen voor het overwinnen van steile hellingen, diepe kuilen en andere obstakels op de veeleisende off-road-tracks.

Met diverse uitdagingen om te overwinnen op gevarieerde terreinsoorten, moet je voor elke komende race je eigen strategie bepalen en een voertuig kiezen dat er het meest geschikt voor is. Pas je rijstijl en acceleratie aan, overweeg al je voertuigenopties, en plan de beste route om de race online of offline te winnen.

Overpass verschijnt op 27 november 2020 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc (in de Epic Games Store) en op een later moment voor de Nintendo Switch.