Drie gewonden bij steekpartij in centrum Den Haag

In Den Haag heeft vrijdagavond mogelijk een steekpartij plaatsgevonden. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig op en onderweg naar de Grote Marktstraat, waar onder meer een traumahelikopter is opgeroepen.

Wat er precies gebeurd is en waar dat dan is geweest is nog niet helemaal duidelijk, geruchten hebben het over Hudson's Bay als locatie. Via Twitter heeft de politie laten weten op zoek te zijn naar een lichtgetinte man van 45 tot 50 jaar, die een zwarte jas, een sjaal en een grijs joggingpak draagt.

Er zouden meerdere gewonden gevallen zijn, maar ook dat is nog louter gebaseerd op geruchten. De politie heeft het massaal aanwezige publiek op de Grote Marktstraat - het is immers Black Friday en dus móet er ingeslagen worden - gemaand ergens anders naartoe te gaan.

Update 20.37 uur
Een woordvoerster van de politie heeft bevestigd dat bij Hudson's Bay een steekpartij heeft plaatsgevonden. RTL Nieuws meldt dat de dader aanvankelijk wist te ontkomen, maar inmiddels zou zijn opgepakt.

Update 22.17 uur
De politie heeft net laten weten dat er drie gewonden zijn gevallen bij de steekpartij. Het signalement van de man waar naar gezocht wordt - hij is dus toch nog niet opgepakt - blijkt onjuist te zijn, een nieuw signalement is nog niet gegeven.