FOK! Wat een weer: wisselend bewolkt

Vandaag overdag is het wisselend bewolkt. Vooral in de ochtend komen er nog enkele buien voor, in de loop van de dag verdwijnen de meeste buien en wordt het bijna overal droog. De middagtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is westelijk en zwak tot matig, aan de kust eerst vrij krachtig. In het noordwestelijk kustgebied is de wind eerst noordwest en (vrij) krachtig. In de loop van de dag wordt de wind overal zuidwestelijk en zwak tot matig.

In de nacht naar woensdag is het overwegend helder en zal er met name landinwaarts op veel plaatsen mist ontstaan. In het noordwestelijk kustgebied kan er nog een enkele lichte bui voorkomen. De minimumtemperaturen liggen tussen -3°C tot net boven het vriespunt in het noordwestelijk kustgebied en vooral daar waar de wegen nat zijn, kan het glad worden. De wind is zwak en komt voornamelijk uit een zuidelijke richting.

Woensdagochtend begint op veel plaatsen mistig, in het noorden kan de mist tot ver in de middag blijven hangen. Elders is het bewolkt maar in het zuiden kunnen in de middag enkele opklaringen voorkomen. De maximumtemperatuur komt uit op 4°C. De oostelijke wind is zwak, op het IJsselmeer en aan de kust matig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

Charger heeft een jaar of 6 geleden een foto gemaakt. Helaas weet hij niet meer waar..
Charger heeft een jaar of 6 geleden een foto gemaakt. Helaas weet hij niet meer waar..

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.