Switchen met Divinity Original Sin 2 - Definitive Edition

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition is vandaag op Nintendo Switch uitgebracht. De RPG van het Belgische Larian Studios ondersteunt cross-save met de pc-versie.

In Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition kies je voor je het avontuur begint je ras en oorsprong. Er zijn zes unieke personages met elk hun eigen oorsprong waardoor je een andere achtergrond en quests krijgt. Je mag ook je eigen held samenstellen, met als ras Human, Lizard, Elf, Dwarf of Undead. Alle keuzes hebben gevolgen.

De game speelt zich af in de fantasiewereld van Rivellon, 1200 jaar na Divinity: Original Sin. Levende wezens op Rivellon hebben een vorm van energie die Source wordt genoemd, en individuen die Sourcerers worden genoemd, kunnen Source manipuleren om spreuken uit te spreken of hun gevechtsvermogen te verbeteren. De zeven goden van Rivellon hadden een deel van hun collectieve Source opgegeven en het ingebracht in een persoon, Lucian, die bekend werd als de Divine. Zijn rol is om zijn krachten te gebruiken om de Void tegen te houden. Lucian stierf echter vóór het begin van het spel, waardoor er monsterlijke wezens van de Void Rivellon binnen vallen.

Als speler heb je volledige vrijheid om te gaan en te doen wat je wil. Je kunt met NPC's praten, maar je kunt ze ook vermoorden. Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition heeft online ondersteuning voor vier spelers, zodat je het spel met meerdere mensen kunt spelen.