Oude huis van Lil' Kleine mét champagnemuur staat te koop voor 9 ton

Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine, heeft zijn woning aan de Kerkstraat in AMsterdam te koop gezet. Voor 9 ton heb je een woning van 139 vierkante meter op de begane grond mét champagnemuur.

Het huis in het centrum van de stad heeft een inpandige garage en een patio midden in de woning. Op Funda staat beschreven dat er een luxe keuken en een luxe badkamer in het huis zitten. Het optrekje op de begane grond wordt dan ook omschreven als een 'schitterende lichte en luxe woning'.

In de open keuken vind je twee marmeren werkbladen, een ingebouwde vaatwasser en een keukenblok met een zes-pits gasfornuis. Verder hoef je bijna geen eigen apparatuur meer aan te schaffen, want de inbouwkoelkast, drie-laden vriezer, de combi-oven/magnetron en nog eens een inbouwoven, zitten bij de prijs inbegrepen.

Champagnemuur
En dan die champagnemuur. Dat is een houten muur met de duurste champagneflessen er in verwerkt. Je moet er van houden natuurlijk. Verder zitten er nog een slaapkamer, een garderobekamer en een enorme badkamer in het optrekje. Door het hele huis heb je trouwens warme voeten door de vloerverwarming.

Reden van de verhuizing is vermoedelijk het kindje dat Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes verwachten. Ze zijn dan ook wat groter gaan wonen. Jorik, die niet onder stoelen of banken schuift dat hij van geld uitgeven houdt, heeft een riant dubbel appartement aan de Prinsengracht van een kleine 350 vierkante meter gekocht voor ruim 2,3 miljoen euro.