'Man United meldt zich deze maand mogelijk bij PSV voor Bergwijn'

Op het vertrek van Nicolas Isimat-Mirin na is het deze maand nog rustig wat betreft de uitgaande transfers bij PSV. Dat kan echter snel veranderen.

The Sun weet woensdag te melden dat Manchester United zijn oog heeft laten vallen op Steven Bergwijn. Scouts van the Red Devils zitten zondag op de tribune als de koploper van de Eredivisie de competitie hervat tegen FC Emmen. Ole Gunnar Solskjaer hoopt volgens de Engelse tabloid deze maand nog een vleugelaanvaller aan zijn selectie toe te voegen en de Noorse interim-trainer zou bijzonder gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van Bergwijn.

Manchester United denkt naar verluidt aan een bod van 28 miljoen euro als iedereen binnen de club overtuigd is van zijn kunnen. Dit is overigens niet de eerste keer dan de huidige nummer zes van de Premier League in verband wordt gebracht met Bergwijn. In oktober doken er ook al geruchten op over de belangstelling van de club uit Manchester, terwijl Liverpool destijds ook in verband werd gebracht met de komst van de tweevoudig international van het Nederlands elftal.

Of Manchester United deze maand überhaupt kans maakt op de komst van Bergwijn is nog maar de vraag, want hij liet onlangs in gesprek met de NOS nog weten niet te denken aan een vertrek: "Ik ben speler van PSV, ik heb hier een contract en focus me alleen op PSV." De 21-jarige aanvaller ligt nog tot medio 2022 vast in het Philips Stadion.