1 dode en 1 zwaargewonde na dubbel ongeval Vlissingen

Een 24-jarige man uit Utrecht is afgelopen nacht omstreeks 03:25 uur ernstig gewond geraakt nadat hij op de Koudekerkseweg, ter hoogte van de Sottegemstraat in Vlissingen, door een auto werd aangereden. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De automobilist reed na het ongeval door. 

Kort nadat de fietser werd aangereden vloog op de rotonde van de Burgemeester van Woelderenlaan en de Bachlaan een personenauto met hoge snelheid uit de bocht en belandde ondersteboven in de naastgelegen bosjes. De bestuurder werd door de klap uit zijn auto geslingerd en raakte ernstig gewond.

De politie vermoedt dat deze man kort voor hij zelf crashte, de fietser op de Koudekerkseweg aanreed. Beide slachtoffers werden door ambulancemedewerkers gestabiliseerd en naar een ziekenhuis gebracht. Daar is de 24-jarige man overleden aan zijn verwondingen. 

De politie onderzoekt de identiteit van de automobilist.  De Verkeers Ongevallen Analysedienst heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van beide ongevallen. De uitkomst hiervan is nog niet bekend.