Symfonisch concert voor Assassin's Creed

Assassin’s Creed Symphony, een symfonische ervaring voor Assassin’s Creed-fans, gaat op 11 juni 2019 in première in het Dolby Theater in Hollywood. De première vindt plaats tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles.

Tijdens Assassin’s Creed Symphony worden de klanken van een symfonieorkest- en koor gecombineerd met een 3D-concert. De show van twee uur ontvouwt zich rond de muziek, personages en verhalen uit de Assassin’s Creed-serie. Assassin’s Creed Symphony bevat muziek van verschillende getalenteerde componisten, onder wie Jesper Kyd, Lorne Balfe, Brian Tyler, Austin Wintory, Sarah Schachner, Winifred Phillips, Elitsa Alexandrova, Chris Tilton, Ryan Amon en The Flight.

Na de wereldpremière in Los Angeles, is Assassin’s Creed Symphony in 2019 te ervaren in Palais des Congrès in Parijs op 29 juni, in Davies Symphony Hall in San Francisco op 3 augustus, in Place des Arts in Montréal op 27 september, in Eventim Apollo in Londen op 5 oktober en in Teatro Arcimboldi in Milaan op 6 oktober.

Tickets voor Assassin’s Creed Symphony zijn vanaf 7 december 2018 exclusief in voorverkoop verkrijgbaar voor Ubisoft Club Leden en vanaf 10 december 2018 voor iedereen.