NFL: Vikings nemen rivalen Packers te grazen

De Minnesota Vikings hebben in de NFL een belangrijke overwinning gepakt. In het eigen US Bank Stadium wonnen de Vikings met 24-17 van de aartsrivalen, de Green Bay Packers.

Packers-quarterback Aaron Rodgers wist Davante Adams in het eerste kwart te bereiken voor een touchdown, maar een paar minuten later was de beurt aan Vikings-quarterback Kirk Cousins. Hij gooide een 26-yard pass naar Dalvin Cook en de stand was weer gelijk: 7-7.

Het tweede kwart kende een vergelijkbaar patroon. Aaron Jones bracht de Packers met een touchdown op voorsprong, waarna wide receiver Stefon Diggs een 30-yard pass van Cousins omzette in een touchdown voor de Vikings: 14-14.

Dankzij een field goal van Dan Bailey kwamen de Vikings vervolgens in het derde kwart op voorsprong. De andere helft van het sterduo van de Vikings-receivers, Adam Thielen, werd door Cousins eveneens bereikt en hij wist zich achterwaarts de endzone in te duiken: 24-14, waar de Packers alleen dankzij een late field goal van Mason Crosby nog iets tegenover konden stellen.