19-jarige door het lint omdat ouders huis verkocht hebben

Een conflict tussen een 19-jarige Tilburger en zijn moeder (48) en stiefvader (54) is dinsdagmiddag in een woning in de wijk Trouwlaan in Tilburg uitgelopen op een vechtpartij. De politie arresteerde het drietal ter zake mishandeling.

De politie kreeg dinsdag 23 oktober 2018 omstreeks 14.50 uur een melding dat er een vechtpartij gaande was in een woning in de wijk Trouwlaan. Bij deze ruzie zou iemand dreigen met een mes. De agenten zagen buiten een man en een vrouw staan. Zij riepen “Hij is nog binnen.” De dienders zagen binnen een man met ontbloot bovenlijf die diverse striemen en sneden op zijn bovenlijf had.

In de woning lagen een flatscreen TV en twee stoelen op de grond. Er zat een groot gat in de deur van een inbouwkast. Er werd geen mes aangetroffen. Uit het relaas van de jongeman bleek dat hij ruzie had gehad met zijn moeder en haar vriend omdat de woning verkocht was en hij daarom een ander onderkomen moest zoeken. Hij werd zo boos dat hij een deur vernielde.

Daarop zou hij door zijn moeder en stiefvader met een voorwerp geslagen zijn. Ook zou hij door zijn stiefvader in zijn borst gebeten zijn. De 54-jarige man bleek zelf ook letsel te hebben. Hij had verwondingen op zijn rechterhand en in zijn linkerwang. Hierop zijn alle drie de betrokkenen aangehouden op de verdenking van mishandeling. Zij werden na verhoor in vrijheid gesteld.