NBA Playgrounds 2 komt in oktober uit

Vandaag kondigt 2K Games de releasedatum aan voor NBA 2K Playgrounds 2. Vanaf 16 oktober is de twee tegen twee arcade basketbalgame te koop voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows voor 29,99 euro.

De game bevat meer dan 300 NBA spelers, inclusief legendes als Michael Jordan, Kobe Bryant en Kareem Abdul-Jabbar, een soundtrack met onder andere Run The Jewels, Oddisee en DJ Premier, en meer dan 100 signature moves. Er wordt gespeeld op een van de tien beschikbare courts. Na de release verschijnen er nog zo'n 200 extra basketbalspelers en komen er ook extra courts.

NBA 2K Playgrounds 2 biedt meerdere manieren om alleen te spelen, met vrienden of tegen de wereld. De Playgrounds Championship-modus levert een wereldwijde competitie met meerdere solo- en co-opladders. In de seizoensmodus voor één speler leid je een team door het reguliere seizoen en de play-offs. Er zijn ook vier-speler online wedstrijden, co-op wedstrijden tegen AI, verbeterde matchmaking met dedicated servers, drie-punts wedstrijden, off-the-wall power-ups, aangepaste matches en meer.