3 tieners overleden bij verkeersongeval

In de nacht van vrijdag op zaterdag kwamen twee 16-jarige jongens en een 15-jarige jongen, alledrie afkomstig uit Anna Paulowna, om het leven bij een ongeval op de Sportlaan. De auto waar zij in zaten kwam even na middernacht tegen een lichtmast terecht. Door de klap werden enkele inzittenden uit de auto geslingerd.

De drie jongens werden door omstanders en hulpverleners gereanimeerd. Hun verwondingen waren echter zo ernstig dat zij ter plaatse overleden. Een 20-jarige man uit Oudesluis en een 17-jarig meisje uit Anna Paulowna, die ook in het voertuig zaten waren aanspreekbaar. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis waar bloed van hen afgenomen is.

Op dit moment is onduidelijk wie de auto bestuurde en wat de oorzaak is van het ongeval. Hiernaar wordt onderzoek gedaan. Een woordvoerder van de politie: "Bent u getuige geweest en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 (lokaal tarief). Er is door veel omstanders hulp verleend. Wij hebben echter niet van iedereen gegevens kunnen noteren. Heeft u hulp verleend en behoefte aan slachtofferzorg? Neemt u dan contact met ons op op."