Vriendin krijgt klappen na verrassingsbezoek aan getrouwde vriend

De Nigeriaanse Fadahunsi Alaba dacht onlangs een leuk verrassingsbezoek te brengen aan haar vriend, ene Olusola Simeon. Daarbij nam ze gelijk maar even al haar spullen mee, want na een relatie van zes jaar vond ze het wel tijd om bij haar geliefde in te trekken.

Eenmaal aangekomen bij zijn huis wachtte Fadahunsi echter een matige tegenverrassing: ze kwam namelijk de vrouw en kinderen van haar geliefde tegen, want meneer was even 'vergeten' te vertellen dat hij eigenlijk al een gezin had. Nou kun je overal wel moeilijk over doen, maar de meeste mensen zouden dat toch wel een afknapper vinden.

Dat gold ook voor Fadahunsi, die haar naar we aannemen inmiddels ex-vriend eens stevig aan de tand voelde. Simeon werd ondertussen woedend, met name omdat zijn vriendin onaangekondigd naar zijn huis was gekomen. Hij begon zijn toenmalige vriendin in elkaar te slaan en daarbij liep zij de nodige verwondingen op.

Simeon werd uiteindelijk gearresteerd en de zaak ging vrij rap: het incident vond dinsdagavond plaats en de rechter oordeelde vrijwel gelijk dat Simeon in elk geval tot 3 augustus, als hij zijn vonnis te horen krijgt, in de gevangenis blijft.