FOK! Wat een weer: geen peil op te trekken

Aanvankelijk bewolkt en af en toe wat regen of motregen. Geleidelijk komen er van het westen uit enkele opklaringen binnen. In de loop van de ochtend krijgt, vooral het noorden, met enkele buien of af en toe regen te maken. Met middagtemperaturen die uiteenlopen van 15°C op de Wadden tot 19°C in het zuidoosten is het vandaag een stuk koeler dan de afgelopen dagen. De noordwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden krachtig, in het Waddengebied mogelijk hard.

Komende nacht is er tamelijk veel bewolking en neemt de buienactiviteit, wederom vooral in de noordelijke helft van het land, weer tijdelijk toe. De minimumtemperatuur komt uit op omstreeks 12°C. De noordwestenwind is matig of vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig of hard.

Vrijdag overdag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er is een enkele bui of wat (mot)regen mogelijk. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 16°C. De noordwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig of hard. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 7/3

Nederland
 

Iteejer zag een koe en kalfje in de wei  (Foto: iteejer)
Iteejer zag een koe en kalfje in de wei (Foto: iteejer)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!