De Graafschap legt vierde en vijfde aanwinst vast

De Graafschap heeft de selectie woensdag versterkt met Daryl van Mieghem en Furdjel Narsingh, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Van Mieghem werd vanaf januari 2017 gehuurd van Heracles Almelo en De Graafschap heeft nu besloten om de 28-jarige vleugelaanvaller definitief vast te leggen tot de zomer van 2019. In 43 wedstrijden kwam Van Mieghem tot achttien doelpunten en negentien assists.

"Ik kijk er absoluut naar uit om met De Graafschap op het hoogste niveau uit te komen. Ik heb anderhalf seizoen op huurbasis in Doetinchem gespeeld en iedere wedstrijd genoten van een kolkende De Vijverberg. Dat wordt aankomend seizoen alleen maar meer", vertelt de geboren Amsterdammer.

Narsingh maakt transfervrij de overstap van Cambuur Leeuwarden naar Doetichem en heeft een contract voor één seizoen overeengekomen. De dertigjarige aanvaller speelde in het verleden voor Jong Ajax, Jong AZ, FC Volendam, Telstar en PEC Zwolle.

"Furdjel is een snelle en behendige aanvaller, die goed op de rechterkant uit de voeten kan", stelt manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Onze trainers, Henk de Jong en Sandor van der Heide, hebben eerder met hem gewerkt in de Eredivisie. Wij zijn overtuigd dat hij ook voor ons een meerwaarde kan zijn op het hoogste niveau."

De Graafschap legde in een eerder stadium Jordy Thomassen, Mohamed Hamdaoui en Stef Nijland vast.