FOK! Wat een weer: Bewolkt, plaatselijk regen

Vandaag is het overwegend bewolkt en kan er plaatselijk wat lichte regen of motregen vallen. In de loop van de middag gaat het in het noorden op steeds meer plaatsen regenen. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk de hele dag zo goed als droog en is er soms nog ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het noordwesten tot 18°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig en aanvankelijk nog krachtig.

In de loop van de avond gaat het noord van de grote rivieren op steeds meer plaatsen regenen. Komende nacht breidt de neerslag zich naar het zuidoosten uit. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Aan de (zuid)westkust wordt de wind krachtig.

Morgenochtend trekt de regen naar het zuidoosten weg. Van het westen uit komen er opklaringen maar kan er ook een enkele bui tot ontwikkeling komen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C vlak aan zee tot 16°C in het zuidoosten. De wind is westelijk en matig, aan de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Een verdomd mooi plaatje vanaf het balkon van... (Foto: Drizzt_DoUrden)
Een verdomd mooi plaatje vanaf het balkon van... (Foto: Drizzt_DoUrden) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!