Infinity War DLC onthuld voor Lego Marvel Super Heroes 2

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag het Marvel’s Avengers: Infinity War karakter- en levelpakket onthuld, de nieuwe DLC voor Lego Marvel Super Heroes 2. Deze DLC, beschikbaar voor € 2,99, biedt een nieuw level en personages om de nieuwste Marvel Studios’ film Avengers: Infinity War te vieren die vanaf 27 april te zien is in de bioscoop.

Dit level geeft spelers de kans om in de huid van Thanos te kruipen, een van de superschurken van het Marvel-universum, en zijn leger. In een compleet nieuw level zijn de Mad Titan en de Children of Thanos Attilan binnengevallen om de strijd aan te gaan met Black Bolt en de Inhumans. Werkend als een team, moet de kwaadaardige groep zich door verschillende niveaus van Attilan zien te werken voordat zij de kans krijgen om tot de troon van Black Bolt door te stoten.

De nieuwe vrij te spelen personages Thanos, Corvus Glaive, Cull Obsidian, Proxima Midnight, Ebony Maw, Hulkbuster 2.0 en Groot zoals in Avengers: Infinity War worden toegevoegd aan de selectie van meer dan 200 superhelden en superschurken van de originele game.

Lego Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

LEGO Marvel Super Heroes 2 - Thanos (Foto: Warner Bros Interactive)