Black Panther wordt Lego-superheld

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de release aangekondigd van het personage- en levelpakket van Marvels Black Panther-film, de nieuwe DLC voor LEGO Marvel Super Heroes 2. Het pakket, verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 2,99, voegt een level en personages toe, geïnspireerd op de nieuwe film Black Panther van Marvel Studios, die vanaf 16 februari in de bioscopen te zien is.

In het koninkrijk van Wakanda neem je de superheld uit Wakanda en zijn zus Shuri mee op een missie naar de donkerste diepten van hun geboorteland. Onderweg nemen ze het op tegen gemuteerde wezens en het leger van aartsvijand Erik Killmonger. Nieuwe speelbare personages Black Panther (Vibranium-pak), Okoye, Nakia, Erik Killmonger (Black Panther), Ulysses Klaue en Everett K. Ross, worden aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van het basisspel toegevoegd.

Het Black Panther-pakket is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, die zes levelpakketten en vier personagepakketten bevat, inclusief alle eerder uitgegeven content van Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2, en de Champions, Out of Time, en Agents of Atlas-personagepakketten. De Season Pass is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 14,99 of als onderdeel van de LEGO Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition.

LEGO Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.