Extreem tongen in My Hero Game Project

Bandai Namco heeft vandaag drie personages aangekondigd voor haar My Hero Game Project, waarin de helden en schurken uit de anime My Hero Academia tegen elkaar gaan knokken. In die gevechten maken ze gebruik van hun speciale krachten, quirks genaamd.

Tsuyu Asui is een studente die op een kikker lijkt. Haar quirk laat haar alles doen wat een kikker ook kan doen. Haar tong kan tot wel 20 meter iets raken, ze kan tegen muren plakken en ze heeft als camouflage omdat haar kostuum meekleurt met de omgeving. 

De quirk van Denki Kaminari zorgt ervoor dat hij elektriciteit door zijn lichaam kan laten opwekken. Hij is dan ook bang dat hij zijn teamleden pijn doet als hij het niet allemaal onder controle heeft. Als hij weet dat ze niet meer in zijn buurt staan dan laat hij zijn 'Indiscriminate Discharge 1,300,000 volts' los. Een lange naam voor heel veel pijn.

Momo Yaoyorozu is een studente die de leider van de klas is. Haar quirk geeft haar de mogelijkheid objecten uit cellen te maken. Zo gauw ze weet hoe iets gemaakt is, kan ze haar vetcellen gebruiken om van dat object een kopie van te maken.

My Hero Game Project komt dit jaar uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

My Hero Game Project - Tsuyu Asui (Foto: Bandai Namco)

My Hero Game Project - Denki Kaminari (Foto: Bandai Namco)

My Hero Game Project - Momo Yaoyorozu (Foto: Bandai Namco)