Valentijnsspeeddaten bij NS voor 60-plussers

Twintig ondernemende 60-plussers nemen op woensdag 14 februari om 08.30 uur station Rotterdam over. Onder het genot van een heerlijk ontbijtje bij de stationspiano leren 10 vrijgezelle mannen en 10 vrouwen elkaar beter kennen. Terwijl het ontbijt wordt opgediend, worden de meest romantische liefdesnummers gespeeld door conducteur Jorgen Ijsendoorn op de stationspiano.

Na een snelle speeddateronde waar men elkaar beoordeelt, wordt de balans opgemaakt. Is de klik wederzijds? Dan liggen aansluitend twee tickets klaar voor de trein naar Parijs die om 09.58 uur vertrekt vanaf spoor 4. 60-plussers die zich willen opgeven, kunnen terecht op www.ns.nl/valentijnsdag.

Conducteur Xandor Bakker werkt op 14 februari op de trein naar Parijs en is ook aanwezig om de speeddate te begeleiden in de stationshal. Xandor: "Ik hoop dat er een goede match tussen zit! Hoe mooi zou het zijn als twee van deze mensen over 20 jaar nog kunnen vertellen dat ze elkaar beter hebben leren kennen in de trein naar Parijs. En daarnaast is het natuurlijk een mooie bonus om me voor een dag Doctor Love te wanen..."