Brandweer bevrijdt man van penisring na uren werk

Een man in het Britse Ipswich was maandagavond flink de lul. Hij wilde het nieuwe jaar ongetwijfeld spetterend beginnen en besloot een penisring om zijn jongeheer te hangen. Niet zijn beste idee ooit, zo bleek achteraf.

De vermaledijde ring wilde er namelijk niet meer af en dus toog meneer naar het lokale ziekenhuis. Het lokale personeel spoot wat tubes glijmiddel leeg, maar dat mocht allemaal niet baten en de ring zat nog steeds muurvast om de basis van zijn piemel.

Een team van tien brandweerlieden werd opgetrommeld en die gingen aan de slag met hydraulische apparatuur. Als je mensen uit hun verongelukte auto kunt bevrijden, zul je vast ook wel een penisring kunnen verwijderen, zo luidde de gedachte. 

Niet dus, en diep in de nacht kwam een tweede brandweerteam versterking bieden. Met het nodige professionele knip- en snijmateriaal lukte het dan eindelijk om de man uit zijn hachelijke situatie te bevrijden. Of hij nog verdere medische hulp nodig had vertelde een ziekenhuiswoordvoerder niet.