AC Milan weet opnieuw niet te winnen

AC Milan blijft sukkelen in de Serie A. Ook van Fiorentina wist de ploeg van Gennaro Gattuso niet te winnen:1-1. Gattuso staat sinds enkele weken aan het roer bij AC Milan, maar veel beter gaat het niet. De afgelopen twee wedstrijden in de Serie A werden verloren en ook van Fiorentina kon AC Milan niet winnen.

Milan boekte woensdag in de Coppa Italia een knappe overwinning op stadsgenoot Internazionale, maar in de competitie wil het nog niet vlotten. De ploeg had het zaterdagmiddag lastig tegen Fiorentina, dat voorafgaand aan het duel de nummer acht van de Serie A was.

Fiorentina nam in eigen huis het initiatief en was de bovenliggende partij, maar de eerste helft leverde weinig spektakel op. Beide ploegen kregen weinig mogelijkheden om de score te openen en het duurde tot de tweede helft voordat er voor het eerst gescoord kon worden.

De thuisploeg kwam twintig minuten voor tijd op 1-0 en leek Milan een nieuwe tik uit te delen. Giovanni Simeone zorgde voor de 1-0. De aanvaller kopte raak op aangeven van Cristiano Biraghi.

Hiermee leek Fiorentina op weg naar de drie punten, maar een paar minuten later stond het alweer 1-1. Hakan Calhanoglu stond op de goede plek om een rebound te verzilveren en bepaalde de eindstand op 1-1.