Uitslag FC Twente - Excelsior

Excelsior heeft de goede reeks in uitwedstrijden in de Eredivisie voortgezet. De ploeg uit Rotterdam won met 1-3 van FC Twente en boekte hiermee al weer de vierde uitzege op vreemde bodem.

Twente kwam in eigen huis al na twee minuten op voorsprong dankzij Boere die op aangeven van Jensen binnenwerkte. De Tukkers waren de bovenliggende partij en Boere kreeg een tweede mogelijkheid. Vlak voor rust kwam Excelsior echter langszij toen Faik met een vrije trap de kruising vond.

Ook na de pauze was Twente sterker, maar Excelsior kwam er meer en meer uit. De Tukkers buitten het voordeel niet uit en zagen een kwartier voor tijd Massop uit een hoekschop raak koppen. Karami maakte snel erna de 1-3, waardoor de Rotterdammers met de punten huiswaarts gingen.