Wildpoepende hardloopster terroriseert Amerikaanse stad

Een wildpoepende hardloopster terroriseert de Amerikaanse stad Colorado Springs. Al wekenlang doet de nog immer onbekende vrouw door de hele stad haar behoefte, vaak op dezelfde plek en, wonderbaarlijk genoeg, meerdere keren per dag.

Zo is er de Budde-familie, die er al meerdere malen mee te maken hebben gehad. "De kinderen kwamen naar ons toe en riepen dat er iemand in de tuin zat te poepen!", aldus moeder Cathy. "Ik liep naar buiten en vraag aan die vrouw of ik dit nou goed gezien heb. 'Ja, sorry!' zei ze." 

Cathy verwachtte dat het daar bij zou blijven en dat de vrouw niet meer terug zou keren, maar niks was minder waar. De hardloopster neemt zelfs haar eigen toiletpapier mee en legt gemiddeld zo'n één keer per week een verrassing voor huize Budde neer, die het inmiddels schijtzat zijn en de politie erbij gehaald hebben.

De Mad Pooper wordt ook in andere delen van de stad gesignaleerd en heeft al in onder meer achtertuinen en een drogisterij zitten bouten. Cathy Budde heeft foto's van haar gemaakt en posters opgehangen om haar te vragen toch echt te stoppen, maar daar lijkt mevrouw haar reet mee af te vegen, want ze gaat vrolijk door.

Toiletten staan aan de overkant van de straat en doordat de hardloopsters het telkens blijft doen is men er wel zeker van dat het niet om een ongelukje gaat. Naast de vraag wie de dame is, is men vooral ook benieuwd naar haar poepmechaniek: hoe krijgt ze het in godesnaam voor elkaar om zo vaak op een dag een drol te leggen? En is het een soort dierlijk instinct om een zo groot mogelijk deel van de stad te besmeuren?

Niemand die het weet, maar een ieder in Colorado Springs hoopt dat het snel afgelopen is met deze stinkende ongein.

Het verslag over de Mad Pooper, waarvan de politie in Colorado Springs heeft laten weten dat het zeker geen grap is (Bron: YouTube)