Justin Bieber reageert op afzeggen tournee

In een uitgebreide post op Instagram heeft Justin Bieber donderdag geprobeerd uit te leggen waarom hij zijn tournee onlangs afbrak. "Ik heb mijn onzekerheden de overhand laten nemen", zegt hij daarin onder meer.

De zanger begint met een bedankje aan zijn fans. "Leren en opgroeien is niet altijd makkelijk geweest maar de wetenschap dat ik niet alleen ben heeft me op de been gehouden", laat hij weten. In de post beschrijft hij hoe hij verbroken relaties in het verleden afreageerde op anderen. "Ik heb bitterheid, jaloezie en angst mijn leven laten domineren."

Niet perfect
Justin schrijft dat hij met hulp van mensen uit zijn omgeving er weer achter is gekomen wie hij is en wil zijn. "Ik ben me er erg van bewust dat ik niet perfect ben en dat ik weer fouten zal maken. Maar ik zal niet meer mijn verleden mijn toekomst laten bepalen."

Over het afzeggen van de tour zegt hij: "Dat ik deze tijd voor mezelf neem, wil zeggen dat ik duurzaam wil zijn. Ik wil dat mijn carrière overeind blijft, maar ook mijn gemoedstoestand, hart en ziel. Zodat ik de man kan zijn die ik wil zijn, de echtgenoot die ik uiteindelijk wil zijn en de vader die ik ooit wil zijn."

Met de post wil Justin laten weten wat er in hem omgaat, schrijft hij. "Dit bericht is een mogelijkheid voor jullie om te zien wat er in mijn hart speelt. Ik verwacht niet dat iedereen het zal begrijpen, maar ik wil mensen de kans geven om in te zien hoe ik hiertoe kwam."

(Mocht je onderstand Instagram-bericht niet zien, dan kun je die hier bekijken.)

Justin Bieber reageert op afzeggen tournee
Justin Bieber reageert op afzeggen tournee (Foto: BuzzE)