Achter de schermen met Project Cars 2

Slightly Mad Studios en Bandai Namco hebben het eerste deel van een zesdelige filmserie onthuld, dat laat zien hoe elke auto in Project CARS 2 in samenwerking met coureurs wordt ontwikkeld. Patrick Long, Chris Goodwin, Tommy Milner, en Vaughn Gittin Jr. zijn maar een paar van de race-sterren die in deze video's te zien zijn.

Deze zes nieuwe trailers komen uit gedurende de lente en zomer van 2017. Ze bevatten blikken achter de schermen, en laten zien hoe bekende coureurs en testrijders meewerken aan de in-game besturing en de ‘feel’ van de voertuigen in Project CARS 2.

Vandaag is de eerste film uitgebracht: ‘Project CARS 2: Built by drivers – “As Close As It Gets” Featuring Chris Goodwin’. Hierin zie je de ontwikkeling van de nieuwe McLaren 720S, en hoe McLaren's chief test-driver, Chris Goodwin, werkt aan de in-game development van de supercar. Uiteindelijk kan alleen Goodwin de in-game besturing van de 720S goedkeuren, en dat betekent dat technici van overal ter wereld moeten worden ingevlogen om te zorgen dat de wagen zo realistisch mogelijk reageert.

Project CARS 2 komt in het najaar van 2017 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.