Kinderen krijgen hun zin in De Sims 4

Kinderlijke Sims en Simmers hebben over een week meer te doen in De Sims 4. Want dan verschijnt De Sims 4 Kinderkamer Accessoires. Met deze accessoire-uitbreiding kun je de koters wel even zoet houden.

Sims-kinderen zullen hun kamer kunnen restylen en opleuken met nieuwe meubels, posters en andere voorwerpen uit het pack. Er is ook nieuwe gameplay door twee nieuwe speelobjecten: het Monster Strijdstation en het Poppentheater.

Sims-kinderen kunnen optreden in het Poppentheater om zo hun sociale ontwikkeling te bevorderen, de strijd met elkaar aangaan door vrienden uit te dagen in het Leegtewezen Strijdstation en de wijde wereld intrekken om de nieuwe Leegtewezencollectie te ontdekken en bemachtigen. Lengtewezens zijn monsters die op mysterieuze wijze tevoorschijn kunnen komen in de wereld van jouw Sims en het is aan de kinderen binnen jouw gezin om ze te vangen, verzamelen, ruilen en trainen. De Leegtewezens vormen een gloednieuwe collectie van twintig verzamelbare kaarten, waarmee kinderen het tegen elkaar op kunnen nemen in het Leegtewezen Strijdstation.

Ze kunnen ook met het Poppentheater spelen, mochten ze zin hebben om gezellig met anderen samen te spelen. Je kunt in totaal vijf verschillende toneelstukken ontgrendelen terwijl ze hun sociale vaardigheden ontwikkelen en ze zijn stuk voor stuk enorm leuk om te bekijken terwijl ze opgevoerd worden.

De Sims 4 Kinderkamer Accessoires komt 28 juni uit. De Sims 4 is uit op pc en Mac.