Selena in tranen om dood Christina Grimmie

Selena Gomez heeft zaterdagavond een traantje weg moeten pinken tijdens haar concert in Miami. De zangeres droeg het nummer Transfiguration op aan haar goede vriendin Christina Grimmie, die vrijdag werd doodgeschoten in Orlando.

"Ik begrijp niet hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar ik wil dit nummer graag aan haar opdragen", zei Selena voordat ze haar tranen wegveegde. Christina was na haar optreden handtekeningen uit aan het delen toen een man het vuur opende.

Christina nam in 2014 deel aan The Voice, ze werd gecoacht door Adam Levine. Ook hij is kapot van wat is gebeurd, liet hij weten via social media. "Behati en ik zijn diepbedroefd door de dood van Christina Grimmie", twitterde Adam. "We leven mee met haar familie."

Ook de andere coaches van The Voice stonden op social media stil bij de dood van de 22-jarige zangeres. "Dit is een tragisch verlies", schreef Pharell Williams. "Ik ben verbijsterd, verontwaardigd en mijn hart is gebroken nu we die lieve kleine meid kwijt zijn", twitterde Blake Shelton. Zijn vriendin Gwen Stefani, ook een van de coaches van het zevende seizoen van The Voice, liet weten geschokt te zijn en te bidden voor Christina's nabestaanden.

Selena in tranen om dood Christina Grimmie
Selena in tranen om dood Christina Grimmie (Foto: BuzzE)