Justin Bieber speelt met leeuwenwelpje

Wilde dieren zijn kennelijk onweerstaanbaar voor Justin Bieber. De zanger kreeg eerder deze maand veel kritiek nadat hij had geknuffeld met een tijger, maar dat weerhield hem er niet van met een leeuwenwelpje te spelen.

Voor zijn concert in Toronto, Canada speelde Justin woensdag backstage met het beestje. Ook gaf hij welpje Alex de fles. "Nadat hij de fles kreeg van Justin Bieber, is hij een van zijn grootste fans!", schreef Alex' verzorger op Instagram bij een filmpje van de zanger en het witte leeuwtje. "Justin maakt zich echt zorgen over het behoud van deze prachtige dieren."

Tijdens een feestje van zijn vader knuffelde Justin begin deze maand met een Bengaalse tijger. Dierenrechtenorganisatie PETA was niet blij toen foto's van Justins 'playdate' opdoken. "We doen een beroep op Justin en zijn familie om nooit meer dieren te gebruiken voor leuke selfies of als entertainment tijdens feestjes."

Drie jaar geleden bracht Justins dierenliefde hem ook al in de problemen. De zanger schafte toen terwijl hij op tournee was een aapje aan, maar omdat hij niet over de juiste papieren beschikte mocht Mally Duitsland niet in. Het beestje werd opgevangen in een Duits safaripark. In februari gaf Justin aan opnieuw een aapje aan te willen schaffen.