De oorlog barst los in Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

PopCap Vancouver heeft vandaag aangekondigd dat Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 nu verkrijgbaar is in winkels en als digitale download voor Xbox One, PlayStation 4, en Origin op de pc.

In Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 plaatst hebben de zombies voor het eerst in de geschiedenis van de franchise Suburbia overgenomen en moeten de planten de aanval inzetten. Je start in de Backyard Battleground, een grote interactieve omgeving die elke map en modus in de game met elkaar verbindt.  

Er zijn zes nieuwe personage-klassen en meer dan 100 speelbare personages, waaronder Rose, Citron en Kernel Corn aan de kant van de planten, en Imp, Super Brainz en Captain Deadbeard aan de kant van de zombies. Deze vechten het uit in acht spelmodi met multiplayergevechten voor 24 spelers, zoals 'Garden and Graveyards' en de nieuwe 'Herbal Assault' waar de planten de aanval inzetten. Dit alles vindt plaats op geheel nieuwe maps, waaronder 'Moon Base Z' met lage zwaartekracht, en de besneeuwde 'Great White North'.

Spelers van de originele Plants vs. Zombies Garden Warfare krijgen de mogelijkheid om unieke in-game beloningen te verdienen aan de hand van hun rang in de originele game. Er is tevens een mogelijkheid voor spelers om vrijwel al hun ontgrendelde personages over te dragen naar Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, direct vanaf het begin.