Lekker wijf heeft enorme tieten (nog steeds!)

Wij hadden nog nooit van haar gehoord, maar toch heeft ze op Instagram al meer dan 40.000 volgers: Zilda Williams. De dame had tot voor kort zulke grote tieten, dat ze haar voorgevel onlangs heeft laten verkleinen. Gelukkig zijn haar melkmachientjes met een E-cup nog altijd bovengemiddeld groot.

Zilda is een mooie blondine van 31 en is in haar thuisland Australië niet van de beeldbuis weg te slaan. Met optredens in programma's als 'The Bachelor' siert ze al menig videoband. En inmiddels hoopt ze op deelname aan zowel 'I'm A Celebrity Get Me Out of Here' als 'Australian Survivor'.

Aan haar tieten zal het echter niet liggen. Hoewel ze is gezegend met een natuurlijke E-cup, vond ze haar prammen toch nog te klein. Ze besloot deze te laten vergroten tot een enorme G-cup. Maar helaas trok haar lichaam dit niet langer.

In oktober besloot ze de implantaten weer te laten verwijderen. Maar al haar fans stelde ze gerust met de woorden: "Wees niet bang. Ik ga van een G- naar een E-cup. Nog steeds groot."

Vervolgens sloot ze af met: "Iedereen is welkom om gratis te komen motorboaten!" Oftewel, iedereen mag zijn kop tussen haar bloemkolen planten om vervolgen hard nee te schudden. Danny, betaal je een retourtje Australië voor me?

Hieronder enkele pics en een video, louter ter educatie:

 

I can't exercise for 6 weeks 😭😭😭 but I can still wear sexy gym gear 😛 Sports bra - @rig_fit_activewear

Een foto die is geplaatst door ZILDA WILLIAMS🌹 (@zildawilliams) op16 Nov 2015 om 4:50 PST

 

💦💦

Een foto die is geplaatst door ZILDA WILLIAMS🌹 (@zildawilliams) op14 Dec 2015 om 12:25 PST

 

One week to go😱 The count down is ON 😅 NEW BOOBS Seeing you guys next week @australia.cosmetic.clinics 🙌

Een foto die is geplaatst door ZILDA WILLIAMS🌹 (@zildawilliams) op21 Okt 2015 om 9:28 PDT

 

Today is amaze 👌☀#beeroclock

Een foto die is geplaatst door ZILDA WILLIAMS🌹 (@zildawilliams) op4 Okt 2015 om 9:05 PDT

 

My new fav perfume // @jimmychoo 🌷 I smell good enough to eat @skyferreira #jimmychoo #illicit #skyferreira #jimmychooillicit

Een foto die is geplaatst door ZILDA WILLIAMS🌹 (@zildawilliams) op22 Sep 2015 om 2:58 PDT