Gepeste sukkel wordt lekker wijf

De constant getreiterde Brandon Kade uit Californië heeft als een baas wraak genomen op zijn pestkoppen. De nu 17-jarige nerd heeft zijn snikkel laten afhakken en gaat nu als Brittney door het leven. De medische wetenschap staat werkelijk voor niets, want Brandon is een donders lekker wijf geworden.

Brittney heeft een loodzwaar leven achter de rug. Toen ze nog gewoon een jongen was, werd ze constant getreiterd en in elkaar geslagen. Ze was doodsbang om naar school te gaan. "Voor ik Brittney werd, had ik een kutleven", vertelt ze. "Nu zie ik de toekomst positief tegemoet en hoop ik de liefde van mijn leven te vinden."

Al jarenlang leefde ze met het idee in een verkeerd lichaam te zitten. "Toen ik een jaar of drie, vier was, speelde ik alleen maar met poppen. Autootjes waren niet aan mij besteed."

Moeder Staci Morrison, een 33-jarige milf met dikke tieten, moest lijdzaam toezien hoe haar zoon met zijn/haar identiteit worstelde en depressief raakte. "Toen ze nog maar anderhalf jaar was, gedroeg ze zich al als een meisje", aldus Staci. "Ze wilde mijn pumps met hoge hakken aan, en speelde met meisjesspeelgoed."

Eenmaal in de puberteit werd Brandon extreem gepest en geregeld in elkaar geslagen. Op zijn vijftiende wilde hij niet meer naar school en werd thuis onderwezen. Een jaar eerder kwam hij uit de kast en vertelde transgender te zijn. Een jaar later kreeg hij eindelijk hormonen om vrouw te worden.

Nu, twee jaar later, is de metamorfose een feit. Brandon is eindelijk Brittney geworden. Een langharige blondine met een mooie voorgevel. Inmiddels heeft ze haar eerste langdurige relatie met een jongen al achter de rug en hoopt het nu helemaal te gaan maken als model.

Hieronder een paar pics. Operatie geslaagd of niet? (foto van de moeder onderaan)