Lekker wijf (36) krijgt enorme piemel

Louise Watt uit het Engelse Northampton is verrast door Sainsbury's. De supermarkt heeft de 36-jarige milf namelijk een enorme piemel verkocht.

De niet onknappe verschijning bezocht de buurtsuper afgelopen zondag om voor haar man een lap varkensvlees te kopen. Toen Watt zoals het een goede vrouw betaamt in de keuken stond om het gerecht klaar te maken, viel haar mond open van verbazing.

Geschokt haalde de moeder haar man erbij. Ook hij was ondersteboven. Het zojuist gekochte vlees van 473 gram leek namelijk als twee druppels water op een roze fallus! Snel werden dan ook kiekjes gemaakt van het vlees, terwijl hun twee koters zich verbaasden wat er nu zo bijzonder aan het vlees was.

Watt is er nog steeds kapot van. "Als je met twee kinderen van twee en zes jaar oud boodschappen gaat doen, wil je snel de supermarkt weer uit", klaagt ze. "Ik keek alleen naar de kleur en de houdbaarheidsdatum. Pas thuis viel me de vorm op. Door de kleur en de vorm leek het een zeer realistische spermaspeer."

Het lekkere mokkel heeft de kiekjes snel gedeeld op Facebook. "De reacties waren veelal briljant, maar te schunnig om te printen." Inmiddels heeft de milf de vleesknuppel met smaak opgegeten. "Gelukkig heb ik het mijn kinderen niet hoeven uitleggen", besluit ze.