Eierstokken Eva Jinek rammelen niet

Eva Jinek geniet van haar rol als tante, maar staat zelf momenteel niet te springen om moeder te worden. Dat vertelt ze aan Viva.

"Ik heb geen partner, dus het is niet aan de orde", vertelt ze over het eventuele moederschap. "Ik ben 37 en ik weet dat ik het moederschap niet eindeloos voor me kan uitschuiven. Maar zelfs als we nu heel stil zijn, hoor je geen eierstok rammelen."

De talkshowpresentatrice sluit kinderen echter niet uit. "In alle relaties is het ter sprake gekomen, mijn partners wilden kinderen en ik ook. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik zo dol zou zijn op de kinderen van mijn vrienden." Vooral door de zoon van haar broer is Eva gecharmeerd. "Als ik Matteo een paar dagen niet heb vastgehad, niet heb geroken, dan mis ik hem ontzettend."

Mocht ze een potentiële vader voor haar kinderen vinden, dan wil ze haar relatie anders aanpakken: "Hoe verschillend mijn partners ook waren, het kostte me geen moeite om me te bewegen in hun werelden. Maar als iemand vroeg: schatje, wat wil jíj nou eigenlijk, dan wist ik het niet. Ik heb me voorgenomen dat ik dat niet meer wil."

Eierstokken Eva Jinek rammelen niet
Eierstokken Eva Jinek rammelen niet (Foto: BuzzE)