FOK! Wat een weer: regen en kou

Goedemorgen, het is weekend! Maar wel een koud, kil en nat weekend. Vooral in het westelijke deel van Nederland kunnen regelmatig buien vallen. Heel af en toe laat de zon zijn neus zien, maar in de middag trekt het wolkendek onverbiddelijk dicht. In de avond kan in Limburg wat (natte) sneeuw vallen. De temperaturen komen niet boven de 8 graden uit en dalen in de nacht naar maximum 4 graden. Ook is de kans op vorst aan de grond aanwezig.

Wat doe je als het regent en je hebt geen paraplu mee? Je neemt gewoon een doos van de supermarkt mee en doet die over je hoofd. Best wel effectief, kijk maar naar mijn zoontjes!

Wat doe je als het regent en je hebt geen paraplu mee?  (Foto: DJMO)
Wat doe je als het regent en je hebt geen paraplu mee? (Foto: DJMO)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:

Vandaag is het de werelddag van de televisie!

* In 2009 weet Ralf Mackenbach het junior Eurovisiesongfestival te winnen, Laura Omloop (België) verovert de vierde plaats.

* In 1916 zonk het beroemde hospitaalschip de Britannic (het broertje van de Titanic) na een aanvaring met een mijn. Lange tijd werd aangenomen dat het tot zinken werd gebracht door een torpedo, maar nadat het wrak in 1975 door Jacques Cousteau werd ontdekt, waarbij in de buurt van het schip ook mijnen gespot werden, kwam men op die theorie terug.

* In 2012 barst Mount Tongariro volkomen onverwacht uit. De vulkaan is een van de grootste actieve vulkanen in Nieuw-Zeeland.

* In 1905 publiceert Albert Einstein zijn massa-energierelatie E=mc² in de Annalen der Physik.