'Comedy Central wil Kanye West roasten'

Niemand minder dan rapper Kanye West moet de volgende celebrity worden die zich laat afzeiken in het programma Comedy Central Roast. Dat meldt HollywoodLife op basis van een anonieme bron.

"Ze willen Kanye West strikken voor de volgende Roast", zegt de ingewijde tegen de site. De producenten zouden de 38-jarige man van Kim Kardashian later dit jaar willen vragen of hij ervoor openstaat om zich op speelse wijze te laten beledigen door vrienden, familie en comedians.

Kanye lijkt daar niet het type voor, maar volgens de bron zal hij worden benaderd door dezelfde mensen die hem zo ver kregen om afgelopen weekend de Video Vanguard Award in ontvangst te nemen op de MTV Video Music Awards. "Ze hebben er vertrouwen in dat het gaat lukken. Volgens hen zou het de beste Roast ooit worden."

Tot nu toe hebben veertien sterren meegedaan aan Comedy Central Roast, onder wie acteur Charlie Sheen, actrice Pamela Anderson en comédienne Joan Rivers. Het meest recente doelwit was het Canadese popidool Justin Bieber. Zijn aflevering werd eind maart uitgezonden.

'Comedy Central wil Kanye West roasten'
'Comedy Central wil Kanye West roasten' (Foto: BuzzE)