Timur en Rámon vervangen Gerard Ekdom

Giel Beelen heeft zojuist via zijn vlog bekend gemaakt dat Timur Perlin en Rámon Verkoeijen de plaats van Gerard Ekdom op radiozender 3FM gaan vervangen.

In een live Q&A met fans beantwoorde Beelen verschillende vragen. Op een gegeven moment kwam de vernieuwing van 3FM ter sprake en vertelde de dj dat Timur en Rámon op het tijdstip van Gerard Ekdom te horen zullen zijn als hij naar NPO Radio 2 vertrekt. 

Eerder werd al bekend gemaakt dat Ekdom na komende zomer de overstap van 3FM naar Radio 2 gaat maken. "Ik heb bij 3FM een belachelijk toffe tijd gehad", zei Ekdom toen. "Maar het is tijd voor een nieuwe stap, een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Een geweldige kans om op Radio 2 een compleet nieuwe ochtendshow te gaan doen, een avontuur waar ik erg veel zin in heb."

Naast Gerard Ekdom zullen ook Coen & Sander binnenkort niet meer op de radiozender te horen zijn. Het duo vertrekt per 1 juni naar Radio538. Frank 'hoitjes' van der Lende neemt het stokje over. Van der Lende was vorig jaar bij de uitreiking van de Gouden Radioring genomineerd in de categorie ‘aanstormend talent’. 

Ben je benieuwd geworden naar de vlog van Giel, klik dan hier.