Vader slacht pedo (vermoedelijk)

Een pappa in Brazilië heeft het recht maar eventjes lekker in eigen hand genomen. Een man die van plan was om het 11-jarig dochtertje van de man gruwelijk uit elkaar te trekken, is zelf gruwelijk in elkaar getimmerd. Daarna is hij (waarschijnlijk) vermoord.

De 23-jarige MARTIJN-aanhanger viel het meisje al maanden via de sociale media lastig. Ook stuurde hij via de Whatsapp geregeld persverse foto's naar zijn seksuele fantasie. Uiteindelijk dacht hij een afspraakje geregeld te hebben.

Maar dit viel een beetje tegen. In plaats van het meisje stond op de afgesproken plek namelijk vaderlief de pedo op te wachten. Die maakte de man op niet mis te verstane wijze duidelijk dat hij van zijn oogappeltje af diende te blijven: de potentiële kinderketser werd daarna vol-le-dig in elkaar gebeukt. Tevens klonk in het Portugees een leuke –bijna bijbelse- toevoeging: "Zondaars moeten op de blaren zitten."

Op de vraag of de man ooit nog contact zou opnemen met dochterlief, antwoordde de zwaar bloedende pedo: "Nee, nooit meer. Nooit meer!". Daarna draait de camera weg en is er een schreeuw hoorbaar, die zomaar een doodskreet geweest zou kunnen zijn.

Drie dagen later werd het lichaam van de toegetakelde man levenloos gevonden. Wie zin heeft om het filmpje te kijken: hier staat het.

Edit: Fok!ker Chef_M kwam met een beter (ongecensureerd filmpje). Wie nog niet gegeten heeft kan deze hier bekijken.