Rob Geus en verloofde willen kindje importeren

Rob Geus en zijn verloofde Suzanne Ozek overwegen om een kindje te adopteren. Dat vertelt De Smaakpolitie-presentator woensdag aan Story. "We zijn ons een beetje aan het oriënteren", zegt hij. "Het lijkt mij heel mooi om een kindje uit een kansarm gebied te adopteren en hier alle kansen te geven."

Geus kwam tijdens reizen voor goede doelen in Afrika in aanraking met weeskindjes. "Ik heb heel wat weesjes in mijn armen gehouden. Die had ik op dat moment zó mee willen nemen. Het lijkt me dus heel mooi om te adopteren", aldus de SBS-presentator.

Dat Ozek en Geus in de zomer gaan trouwen was al bekend. Inmiddels zijn ook de locatie en de datum bekend. De twee geven elkaar op 3 juli in Maastricht het jawoord. Aanvankelijke waren er plannen om in Curaçao op het strand te trouwen, maar het is uiteindelijk toch een kasteel in Limburg geworden zodat de oma van Suzanne bij de bruiloft kan zijn.

"Suzanne wil heel graag dat haar oma van 91 jaar bij ons huwelijk is. En we willen het dat lieve mensje niet aandoen om tien uur in een vliegtuig te zitten. We hebben nu ook een hele mooie locatie", besluit de presentator.