Sam Smith moet dag na Grammy's steeds huilen

Sam Smith heeft flink genoten van zijn succes bij de Grammy's zondagavond in Los Angeles. De zanger heeft volgens Us Weekly tot 04.00 uur 's nachts op de dansvloer gestaan met onder anderen Taylor Swift, Rita Ora, Ed Sheeran en Andrew Hozier.

"Wat is er eigenlijk gebeurd gisteravond?", schreef Smith maandagmiddag (lokale tijd) op Instagram bij een foto van zijn ontbijttafel en de krant Los Angeles Times waarop hij paginagroot staat afgebeeld met zijn vier Grammy's. "Ik heb een monumentale kater en barst steeds spontaan in huilen uit."

Bij een andere foto, waarop hij zichzelf uitgeput op bed liggend heeft gefotografeerd, schreef de 22-jarige Brit: "Ik heb momenteel een heel nieuw niveau van katerig bereikt. Ik heb letterlijk het gevoel stervende te zijn, haha."

Sam Smith nam zondagavond de muziekprijzen voor beste lied, beste opname, beste vocal album en nieuwkomer van het jaar mee naar huis. "De beste avond van mijn hele leven", schreef hij zondagavond al bij een foto waarop hij met de vier beeldjes poseert.

 

I am on another level of hungover right now. Literally feel like I'm dying haha

A photo posted by Sam Smith (@samsmithworld) onFeb 9, 2015 at 12:58pm PST