Katherine Heigl geeft fouten op set toe

Katherine Heigl ligt vaak onder vuur omdat ze een veeleisende actrice zou zijn. Onlangs sneerde de bedenker van ziekenhuisserie Grey's Anatomy, waarin Heigl jarenlang speelde, nog naar de 35-jarige blondine. "Ik heb de geruchten dat ik erg onbeleefd ben ook gehoord", reageerde Heigl op Facebook op een vraag van een fan. "Maar ik vind eerlijk gezegd niet dat ik dat ben."

Wel geeft Heigl toe dat ze 'net als ieder ander mens fouten heeft gemaakt'. "Ik heb me wel eens onbewust onzorgvuldig uitgelaten, maar ik probeer dat altijd weer recht te zetten." Volgens hardnekkige geruchten werd Heigl vier jaar geleden uit Grey's Anatomy geschreven omdat ze moeilijk was om mee te werken. Zo zou ze ervan hebben gebaald dat ze niet werd voorgedragen voor een Emmy en sloeg ze volgens geruchten opnamedagen over.

Hoewel Heigl in haar Facebook-vraaggesprek toegeeft fouten te hebben gemaakt, stelt ze ook dat ze voor zichzelf op blijft komen. "Ik trek grenzen en wil aardig en respectvol behandeld worden. Maar dat eis ik niet op een onbeschofte manier."

Hoewel Heigl Grey's Anatomy naar verluidt met ruzie verliet, kan ze het naar eigen zeggen nog goed vinden met veel oud-collega's. "Het is een geweldige cast, een geweldige groep mensen. T.R. Knight zie ik als familie, hij is een van mijn beste vrienden. Ik ben goed bevriend met Justin Chambers en zijn vrouw Keisha en Kate Walsh is mijn heldin."


Katherine Heigl geeft fouten op set toe (Foto: Novum)