Scheurende gitaren voor PS4 en Xbox One

De buren kunnen binnenkort weer blij zijn: Rocksmith 2014 Edition is vanaf 6 november 2014 verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

De geïntegreerde streaming- en video-opties van de PlayStation 4 en Xbox One zijn te gebruiken om rifjes en op maat gemaakte tunes uit de Tone Designer op te nemen en te delen. Het spel heeft op Xbox One en PlayStation 4 1080p graphics. Op de PlayStation 4 wordt Remote Play met de PlayStation Vita ondersteund, waarop nummers af te spelen zijn zonder input. Je kunt daardoor een volledig nummer bekijken en bestuderen, zonder het daadwerkelijk te hoeven spelen.

Rocksmith 2014 Edition bevat meer dan 50 nummers. Daarnaast zijn er momenteel meer dan 300 nummers beschikbaar om aan te schaffen. Als je van de Xbox 360 naar de Xbox One schakelt of van PlayStation 3 naar PlayStation 4, worden reeds aangekochte DLC-nummers geïmporteerd, zonder dat je extra licentiekosten moet betalen of content opnieuw moet kopen.

De standaard editie van de game bevat de Rocksmith Real Tone Cable, die je nodig hebt om het signaal van de gitaar van analoog naar digitaal te veranderen, zodat het herkend wordt door de het spel.

Rocksmith