Thicke aan pillen en alcohol tijdens interviews

Robin Thicke heeft het afgelopen jaar geen nuchter interview gegeven. De zanger kampte met een drugs- en alcoholverslaving, heeft hij laten weten in de rechtszaak tegen de kinderen van Marvin Gaye. Zij vinden dat Thickes hit Blurred Lines te veel lijkt op Got to Give It Up van hun vader.

Thicke beweert dat niet hij maar producent Pharrell Williams Blurred Lines heeft geschreven, weet het Amerikaanse blad The Hollywood Reporter. De zanger zegt zich nog weinig te herinneren van de interviews waarin hij verklaart zelf verantwoordelijk te zijn geweest voor het nummer.

"Ik heb geen nuchter interview gegeven", aldus Thicke. Volgens de zanger was hij ook bij de totstandkoming van de hit niet zichzelf, omdat hij onder de invloed was van drank en een sterke pijnstiller. "Ik was high door vicodin en alcohol toen ik bij de studio aankwam."

Thicke verklaart te hebben gezegd dat hij Blurred Lines zelf had geschreven omdat hij wilde meedelen in het succes van het nummer. Bovendien dacht hij dat dat goed zou zijn voor de promotie van het liedje, dat de grote zomerhit van 2013 was.