Kim Kardashian komt met selfieboek

Kim Kardashian, de volstrekt talentloze dochter van de advocaat die O.J. Simpson vrijpleitte in 1995, staat al jaren 'in the picture'.

Dit komt niet alleen door de realityshows waaraan zij en haar even inhoudsloze zussen meedoen, maar ook doordat ze zichzelf ieder uur van de dag fotografeert in het kader van de sociale media-ziekte die 'selfies' heet. Selfies zijn met telefoons geschoten zelfportretten die ter meerdere eer, glorie en aandacht dienen van degene op de foto. 

Het houdt echter niet op, niet vanzelf. Het wordt zelfs erger. De 33-jarige Kim Kardashian werkt namelijk aan een boek van liefst 352 pagina's, tot de nok toe gevuld met foto's van zichzelf.  Kim: "We kwamen op het idee om een boek te doen, een selfieboek. Elke vrouw neemt foto's van zichzelf in de spiegel*. Ik ga er daar een aantal van delen."

Het boek ligt vanaf april 2015 in de winkel en gaat 20 dollar kosten. Het zal zoals al vermeld helemaal vol komen te staan met Kimfies. Haar zelfportretten worden doorgaans geüpload op haar Instagram


*Gelul.  Een accuraat beeld van het type meisjes dat wél selfies neemt.